HomeŽivotní stylZapíchněte jehly do mýdla a osmažte je na pánvi: výsledek je úžasný

Zapíchněte jehly do mýdla a osmažte je na pánvi: výsledek je úžasný

Málokdo to ví, ale obyčejné mýdlo může být v každodenním životě nesmírně užitečné.Zvláště když do něj zapíchnete jehly nebo ho usmažíte na pánvi.Odborníci nám řeknou, proč je to nutné.

Celé to spočívá v tom, že zvyk zapichovat jehly přímo do mýdla vážně zjednodušuje proces šití.Díky tomu začne hrot snadněji propichovat jakoukoli látku a také se v materiálu nezasekává.Jehla navíc přestane propichovat nit.Stačí ji do mýdla zapíchnout jen několikrát.

Pokud hovoříme o smažení mýdla v pánvi, pak tímto způsobem hospodyňky často myjí nádobí.Takový způsob je ideální v případech, kdy potřebujete setřít usazené saze.Stačí, když mýdlo na praní rozdrtíte struhadlem, a pak hobliny rozprostřete na dno a stěny pánve.

Účinek můžete zesílit umytím pánve obvyklým způsobem.

Foto: Racool_studio/en.freepik.com.

Nakonec už zbývá jen přidat do nádoby trochu vody a nádobí položit na oheň.Po deseti minutách bude veškerý plak zcela rozpuštěn a lze jej očistit obyčejným hadříkem.

Doporučuje se počkat, až směs vychladne.V opačném případě hrozí nebezpečí popálení rukou.

Dříve se hostesky dozvěděly, proč krémem na ruce potírat pohovku.

Marzena Duda
Marzena Duda
Nejvíce mě ztratila láska k vínu a sýrům... Ráda v kuchyni experimentuji, ale také používám staré a osvědčené recepty, zejména od své babičky. Kuchyně a vaření je moje vášeň a sdílení s mými blízkými mi dává pocit absolutního štěstí:-).
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Am beliebtesten