Někdy se zdá, že čištění grilu je tak zdlouhavá a nepříjemná práce, že se ho někteří lidé snaží používat méně často.A mají k tomu dobrý důvod, protože existují dva způsoby, jak se během několika minut zbavit sazí a oleje.
Při prvním způsobu budete potřebovat polovinu cibule.Potřete ji na grilu, dokud je ještě horká, a jakmile trochu vychladne, potřete ji houbou se saponátem a vodou.Saze z něj zmizí doslova před očima.
Druhá metoda dobře funguje u kontaktního grilu se dvěma neodstranitelnými plochami.Po skončení grilování vypněte žár, mezi desky vložte vlhkou utěrku a horní plochu ofoukněte.Veškerý tuk a saze se do ubrousků vsáknou, gril lze i bez oplachování, píše ‚BelNews‘.
Dříve bylo Rusům řečeno, jak snadno lze vyčistit klávesnici notebooku.